Wie

Na het behalen van het diploma Pedagogische Academie in 1975 ga ik als leraar aan de slag. 
Van 1975 – 1987 geef ik aan de LHNO Tienray les  in de vakken Nederlandse taal, Wiskunde, Aardrijkskunde en Geschiedenis. Een machtig mooie periode.

Na de sluiting van deze school in 1987 volg ik een omscholingscursus tot bedrijfsleider in de detailhandel. Die cursus wordt gegeven door mensen van Stichting O.V.D. (Opleidingsinstituut Voor Distributie) en gaandeweg de cursus vragen zij mij of ik interesse heb om eventueel als consulent leerlingwezen buitendienst  bij hun in dienst te komen. Na het 1e gesprek is het voor mij duidelijk. In die richting wil ik verder. Cursisten van het leerlingwezen begeleiden, acquisitie voeren in het bedrijfsleven en veel contacten onderhouden met het MBO onderwijsveld en Arbeidsvoorziening. 
Door een wetswijziging in 1997 wijzigt het takenpakket. Als opleidingsadviseur Kenniscentrum Handel  bezoek ik leerbedrijven detail- en groothandel, erken bedrijven als leerbedrijf , ondersteun en adviseer de praktijkopleiders in de bedrijven, geef trainingen aan praktijkopleiders en onderhoudt het regionale netwerk van bedrijfsleven, MKB Limburg, ROC ’s (Regionale Opleidingscentra MBO) , VMBO- en Praktijkonderwijs, CWI en gemeenten. 
Daarnaast ben ik als EVC assessor actief in het begeleiden van mensen met het opstellen van een port folio en het in kaart brengen van hun praktijkervaring, het erkennen van eerder verworven competenties.

In de jaren 2009 en 2010 ben ik twee jaar teamleider regio Oost en stuur ik veertien opleidingsadviseurs aan.  Vanwege een reorganisatie Kenniscentrum Handel keer ik vanaf 2011 terug als senior opleidingsadviseur  Noord- en Midden-Limburg met naast mijn reguliere werkzaamheden als extra taken het geven van trainingen en het examineren van leerlingen Praktijkonderwijs.

Februari 2015 start ik met de opleiding job coach bij ELAN training Ulvenhout. 
Vanaf 1 augustus 2015 ben ik als zelfstandig ondernemer in job coaching  en personeelsadvies actief.

Voor uw vragen als werkgever op een van genoemde gebieden kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.